ripple deken haken en meer
Free crochet pattern: Retro Ripple NL ENG haakmaarraak.nl.
Trek de franje voorzichtig strakker foto 15. Doe dit voor alle franjes, en knip daarna alle franjes met een schaartje op maat. De deken groter maken. Als je de deken breder wil maken, voeg dan meervouden van 24 steken toe aan je beginketting van 193 lossen. Elke 24 steken maakt 1 golf. Als je de deken langer wil maken, herhaal dan Rij 2 vaker per kleur, of voeg meer kleurenblokken toe. Posted in Crochet, Patterns and tagged blanket, Crochet, pattern, Scheepjes, Scheepjeswol, Softfun. Newer The start of a new project. Older Ta-dah: Retro ripple.
De Ripple deken Wendy's' Home Collection.
Dag workshop Wendys Mand. Masterclass Keep it Simple Haken. Gratis patroon, Inspiratie De Ripple deken. 27 januari 2017. Toen een van mijn Ripple dekens per toeval als achtergrond diende voor het filmpje van de grote garen test kreeg ik heel veel vragen naar het patroon. Het duurde even, maar hier is dan alle info. In de afgelopen jaren maakte ik zeker 6 dekens met dit patroon, het haakt zo heerlijk weg als je het patroon eenmaal goed te pakken hebt. En kleur is echt alles met dit patroon.
Haakpakket ripple deken.
Met het kleurenschema ripple deken heb je een goede indicatie voor de verdeling van de kleuren in de prachtige ripple deken gehaakt met Stylecraft special DK. De deken wordt circa 200 x 130 cm groot en het garen wordt gehaakt met haaknaald 4.0mm. In de deken zijn 17 kleuren verwerkt plus 1 bol voor de rand. Zin om deze deken te haken?
Gratis haakpatroon ripple deken haken Pinterest Gratis haakpatroon, Deken en Haken.
Gratis haakpatroon ripple deken Haken Pinterest Gratis haakpatroon, Deken en Haken.
Haken en meer: Gehaakte deken Ajour Ribble.
Het garen ziet er inderdaad nogal splijtachtig uit en met een naald van 6 haken vind ik niet zo leuk dus ga ik maar eens met acrylgarenligt hier toch nog aan te slag én naald 4. Hopelijk komt het patroon dan nog goed uit want ik heb al gemerkt dat hetzelfde in verschillende diktes en dus met verschillende diktes van naalden gehaakt soms een heel ander resultaat geeft. Blij dat ik jouw leuke kleurrijke blog ontdekte! 4 Lil Girls zaterdag, 18 juni, 2011. Absolutely beautiful blanket, sweetsweet, colors, i love it. The Pinkhouseladies zaterdag, 18 juni, 2011. wow wat is die mooi D, zo mooi ook die kleuren! Margot zaterdag, 18 juni, 2011. vind de kleuren geweldig! Conny's' Cottage zaterdag, 18 juni, 2011. Ooooo wat LEUK1. susie zaterdag, 18 juni, 2011. Je deken is PRACHTIG geworden Claire! Zalige kleurtjes, al neig ik meer naar fellere kleuren.: Een fijn weekend nog! Maartje zaterdag, 18 juni, 2011. Je deken is echt prachtig! De kleuren zijn super! Bedankt voor het uittekenen van je patroon. Ik wil al tijden zo'n' ripple maken, maar het lukt me steeds niet echt, dus ik ga zeer binnenkort deze uitproberen.
Atelier Eigenhandig: Neat Ripple Pattern.
Atelier Eigenhandig zei. het aantal lossen voor een deken van 2.00 x 2.00 kan ik je niet vertellen. Dat hangt af van de dikte van het garen en je hand van haken. Ik zou een proeflapje maken en dan aan de hand van dat lapje uitrekenen met hoeveel lossen je moet beginnen.
Ripple Deken Attic24 Een Mooi Gebaar.
Ripple Deken Attic24. Ripple Deken Attic24. 22 juli 2017 1 commentaar Geschreven door Iris van Meer. Een prachtig golvende deken, met mooie in elkaar overvloeiende ripples. Het patroon is van Lucy van Attic24. Kies een goede kleurencombinatie en ga ervoor zitten.

Contacteer ons