dekentje haken gratis patroon
Gratis Haakpatronen Lossen Vasten.
Haakpatroon: mijn blije deken. Download hier gratis het patroon van de blije deken. Kijkje achter de schermen. Een gehaakt boodschappennetje. Home Sweet Home! Mijn blije deken. Keuzes keuzes keuzes. Welkom in mijn wereldje van lossen en vasten! Haken begint met lossen en vasten.
Gehaakt baby dekentje met stoere structuur gratis patroon haaksteken Pinterest Gratis patroon, Patroon en Haken.
Charming Babydekentje haken YouTube.
Babydeken haken Verwen je eigen kleintje, of dat van een ander, met dit schattige babydekentje! Bekijk hier het gratis patroon: http//www.wolplein.nl/blog/charming. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.
Charming Babydeken haken Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
22 februari 2017. Babydeken haken Verwen je eigen kleintje, of dat van een ander, met dit schattige babydekentje! Ga je voor roze, blauw of alle kleuren van de regenboog? Welke kleur het ook heeft, hij zorgt hoe dan ook voor veel warmte en is gemakkelijk in gebruik. Kies je kleuren en ga aan de slag met dit gratis patroon! Dit kleurrijke babydekentje is gehaakt in de spinnetjessteek. De combinatie van vaste-losse-vaste in dezelfde steek geeft een leuk waaiertjes-effect en zorgt voor een soepele structuur. Het dekentje is gemaakt van Yarn and Colors Charming.
GRATIS Haakpatroon Babydeken Haakpatroon gratis Haakpatroon babydeken Haakpatroon baby.
GRATIS Haakpatroon Babydeken. Onjuiste invoer Geen tekens en maximaal 3 woorden. Onjuiste invoer Geen tekens en maximaal 3 woorden. Op mijn Facebookpagina plaatste ik een foto van dit babydekentje dat ik heb gehaakt en kreeg ik het verzoek voor een patroon. Het patroon is heel eenvoudig maar geeft een ontzettend leuk en speels effect. Het dekentje is ook redelijk snel te maken, afhankelijk van hoe groot je wil dat het wordt uiteraard. Kortom een leuk projectje voor s avonds op de bank met een lekker kopje thee erbij.: Wat heb je nodig? Wol ik heb acrylgaren gebruikt omdat dit goed wasbaar is en niet prikt in een kleur naar keuze. Ik heb 4 bollen gebruikt voor een dekentje van 80 x 80 cm. Haaknaald maat 6. Grote naald om draden af te hechten. Wat moet je kunnen? Je moet losse, vaste en stokjes kunnen haken.
Gehaakt baby dekentje met stoere structuur gratis patroon Haken! Pinterest Gratis patroon, Patroon en Haken.
Patronen deken Hobbydoos.nl.
Sorteer op haken Haken 148. Sorteer op vilt-lapjes Vilt Lapjes 1. Top 10 patronen. 1 96 van 282. 1 / 3. 1 / 3. BLIJF OP DE HOOGTE. Ontvang onze nieuwsbrief met de laatste trends en onze speciale acties! Aanmelden Gratis Patroon op Maandag.
Babydeken haken.
Haak een mooi babydekentje met een van deze gratis haakpatronen. Gehaakt baby dekentje. Dit baby dekentje is aan beide kanten even mooi. Je vind het met een handige tutorial op de site Avalon. Patroon van: Avalon. Haakpatroon baby dekentje. Vrolijk gehaakte baby deken van Karin aan de haak. Gebruik elke kleur die je maar wilt. Patroon van: Karin aan de haak. Haakpatroon baby dekentje van Granny Squares. Deze tutorial van het blad Kiind, helpt je om een mooi babydekentje te haken van Granny Squares.
Freppi.
Een gratis patroon van Mooglyblog. Deken met 2 voorkanten. Babydekentje met twee voorkanten. Een goed haakpatroon met veel fotomateriaal erbij. Gratis te vinden op de website van Avalon. Monkey Around Blanket. Bron: Red Heart. Gehaakt dekentje voor baby's' met apekoppen. Het is een pdf haakpatroontje te vinden op de website van Red Heart. Gehaakte Deken Ajour Ripple. Bron: Haken Meer.

Contacteer ons