viltwol om te breien
Viltwol om te vilten, maak het leuk en makkelijk met onze viltgaren. Verkrijgbaar in meerdere soorte.
Eventueel na het wassen even uitspoelen met lauw water met een klein scheutje azijn om de kleur op te frissen. Hou er wel rekening mee dat uw werk ca. De soorten en merken viltgaren die wij in het assortiment hebben zijn onderling goed te combineren. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Grundl viltwol uni 01 roomwit.
creatieve wol ideeën met Feltro vilt breiwol in breien en vilten.
Breigarens op cone Lana Grossa Scheepjeswol Online Bandjesgaren Sjaaltjesgaren Haakgarens Breiboeken Brei haaknaalden. Breiboek Breien Vilten 04. creative wolideeën met Feltro vilt breiwol en patronen. Bij aankoop van 10 bollen Feltro gratis boekje. Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren.
lanagrossaStreep tas om te breien en eraan te vervilten van feltro viltwol www.crcouture.nl breien Pinterest Feltro en Breien.
GB FILZ-it zuivere viltwol om zelf mee te vilten Wollandhof.
Zeer geschikt om mee te vilten, maar ook breien en haken. Wordt veel gebruikt voor het breien en daarna vilten in de wasmachine van pantoffels. Bij aankoop van minimaal 2 bollen GB Filz-it, gratis patroon voor het breien van vilten sloffen beschreven.
viltwol feltro lana grossa.
Viltwol breidt of haakt U eerst en daarna wast U het in de wasmachine op 60 C. U kunt er de meest uiteenlopende dingen mee maken. Pantoffels, interieurdecoraties, kledingstukken en wat dacht U van een leuke tas. Klik hier voor een patroon van gehaakte sloffen. Uiteraard kunt U het ook breien of haken zonder te vervilten dan niet te heet wassen!
Extra vet breien met lontwol, Libelle armbreien! meervilt!
Als je je werkstuk na het breien of haken vervilt, raden we aan om dit met de hand te doen of in de wasdroger. Je kunt ook vervilten in de wasmachine, maar dan heb je het proces wat minder onder controle.
Eco brei/viltwol VI, Wol-Uniek.
Eco brei/viltwol VI. Deze 100% ecologische ongetwijnde wol is geschikt om te breien en je werkstuk daarna te vervilten in de wasmachine, denk aan pantoffels of gevilte wanten enz. De wol is heel zacht, geschikt voor truien, omslagdoeken, sjaals, mutsen enz.
Viltwol Wol garen.
Wol en garens koop je voordelig online bij Wolplein Dé online winkel voor breien en haken. Je hebt geen producten in je winkelwagen. Alle wol garen. Manos del Uruguay. SMC / Schachenmayr. Yarn and Colors. Brei Haak Accessoires. Herfst / Winter 13. Lana Grossa 4. Dikte van naald. 5 3 8 5. 12 6 15 1. Wil jij een mooi viltproject maken? Met deze prachtige viltwol gaat dat zeker lukken! Op Wolplein.nl vind je wol, die geschikt is om mee te vilten, van merken als Drops, Rico en Lana Grossa.

Contacteer ons