sokkengaren
DROPS Fabel Superwash behandeld sokkengaren!
Slijtvast zoals alleen sokkengaren dat kan zijn! DROPS Fabel is een vierdraads garen en het is Superwash behandeld, dus het mag in de wasmachine en is daardoor gemakkelijk in onderhoud. DROPS Fabel is zachter dan veel andere sokkengarens, wat maakt een fantastisch allround garen, geschikt voor veel meer dan alleen sokken probeer het ook voor babykleding!
Nieuw sokkengaren! Dol-op-Wol.
Speciaal voor Soktober hebben we nog een leuk nieuw sokkengaren voor je ingekocht! De Meilenweit Comfort van Lana Grossa. Een mooi ongetwijnd sokkengaren gemaakt met o.a. bamboe viscose waardoor je sok een mooie chique glans krijgt! De hele maand oktober ontvang je 10% korting op ons gehele sokkengarens assortiment.
Sokkengaren Neveda Socky Pulli.
Als u besluit dat u onze winkel niet langer wilt gebruiken en uw persoonlijke gegevens uit onze database wilt laten verwijderen of als u alle de persoonlijke gegevens die zijn gekoppeld aan uw account die we hebben, stuur dan een e-mail naar e-mail.
Winkel Wolhalla.
Opruimingsartikelen, cadeaubonnen en publicaties tellen niet mee bij verzendkostenkorting! 25% Schoppel Wolle Lace. 35% Atelier Zitron Lace. 35% Regia 50 gram Silk. 40% Onion SilkKid Mohair. 40% Schoeller Stahl Fortissima. 40% Schachenmayr Merino Lace. 45% 65% Boeken. Atelier Zitron Trekking en zo.
De mooiste en voordeligste sokkengaren.
Aangesloten bij een onafhankelijke beoordelingssite. Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief. Snelle levering en superkwaliteit netjes verpakt 100 op alle vlakken petje af. Snelle levering en mooie kleuren garen binnen gekregen. Nu aan de slag om early bird te haken.
Sokkenwol en velen merken sokkengaren Online bij de Breiboerderij!
Sokkenwol als Lang Yarns Jawoll magic of Scheepjes Invicta hebben het sokkenwol landschap voorgoed veranderd. Gelukkig hebben we ook alle oude vertrouwde kwaliteiten nog zoals Super Noorse sokkenwol, Jawoll Superwash, Fantomas en Markoma Noorse sokkenwol. Kijk vlug in ons overzichtelijke sokkenhok en maak je keuze!
sokkenwol.
De meeste traditionele sokkengaren bestaat uit 75% zuivere wol en 25% polyamide slijtvast. Er komt steeds meer diversiteit in de samenstelling van sokkengaren. Zo heeft Lang Yarns sokkengaren van 100% zuivere wol, Super soxx nature, dit garen is zelfs te traceren via internet naar de juiste leverancierschaap.
5 tips voor het kopen van sokkengaren.
0 Shopping Cart. We geven je hier 5 tips voor het kopen van sokkengaren, want sokken breien is één van onze favoriete bezigheden. En investering in goed sokkengaren is de moeite waard, want het is zonde om veel werk te verzetten en dan ontevreden te zijn met het resultaat.
Sokkengaren Online bestellen op Wolplein.nl.
Sokkengarens in alle soorten en maten vind je natuurlijk ook op Wolplein.nl. Met deze garens brei je zelf de leukste sokken en kousen. Doordat er veel meters op een bol zitten, is sokkengaren ook ideaal voor het breien of haken van omslagdoeken.

Contacteer ons